detail van deze dagen

Zo voor het eerst is er een gat in mijn blog gevallen. Dat komt doordat ik aan dit werk bezig was, en maar niet kon kiezen welke foto er moest komen. Ik zal jullie ook bekennen dat dit de eerste foto is die echt door photoshop gehaald is, om het detail beter te kunnen delen. Het is namelijk echt vloeken om zo dicht bij te kunnen en dan goed te zien of de foto scherp is. Het komt dus nogal voor dat ik denk iets beet te hebben en dat het dan net niet scherp genoeg blijkt. Maar bij deze is het dus toch gelukt!

detail van de dag 02

detail van de dag 02

Plat werk op goudkarton. Gemaakt door wit rollen, opleggen van vloeipapier (blauw), afhalen en invullen wat er zichtbaar mag worden. Fantastische manier om te kunnen werken met zowel natuurlijke toevalligheid als een aangebrachte compositie. Klinkt serieus he! Maar het is erg leuk.       Formaat: ongeveer 12 cm breed en 9 cm hoog.