Een kleine vertelling

Gisteren deed ik een vreemde ontdekking. Ik had namelijk volgens gewone procedure een werk/afdruk gemaakt en toen ik het later bekeek werd ik misselijk. Het werk zat goed in elkaar, vreemde kleuren dat wel maar ik bestede er verder geen aandacht aan. Vandaag herinnerde ik het me ineens en heb ik het Matthias voorgelegd en ook hij werd misselijk! Er is iets met dat werk, kleur, beweging enz dat waarschijnlijk desori├źnterend werkt. En natuurlijk weten we allemaal wel dat een harmonieus werk aan de muur fijn is enz, maar dat iets zo duidelijk op je systeem kan werken vind ik toch wel maf om te ervaren. Ik ga er geen foto van maken want het licht is nu niet goed en de kans dat het op jullie dezelfde uitwerking heeft via een scherm is erg klein.

De volgende dagen ben ik er niet, dus geen foto, waarschijnlijk tot zondag. Ik ga namelijk naar Amsterdam om daar werk te plaatsen. Leuk en spannend, maar dat vraagt even wat voorbereiding. Nadenken en inpakken.

Ben benieuwd.