Zo na de feest drukte tijd voor een plat werk en een beeldje

na kerst 12

na kerst 12

Zo ligt het al een tijdje op mijn bureau, morgen nog een poging om er meer uit te halen, wat ik er fijn aan vind is dat de foto irriteert doordat hij zo sterk wazig is in de linkerbovenhoek. En natuurlijk dat ze zo verwant zijn aan elkaar, de kleuren en de vormen…

1 thought on “Zo na de feest drukte tijd voor een plat werk en een beeldje

  1. Johan

    … de foto irriteert doordat hij zo sterk wazig is in de linkerbovenhoek … en dat laat mij toe te kijken alsof het een perspectief van boven uit is. Alsof een soldaat naar zijn voet kijkt die hij op de landkaart zet van het net veroverde eiland. Wazigheid creĆ«ert een ander mogelijk gezichtspunt, een voorgrond-onscherpte waardoor de scherpte de achtergrond verder weg legt.

Reacties plaatsen niet mogelijk.