Categorie archief: denkramen

Pennendoos

een foto van gisteren, een pennendoos van uit de lagere school nog denk ik. Er ligt een plastic deksel op, toevallig, en een lamp er boven en lintjes aan de lamp. Dat is het wel zo een beetje.

denkraam28

denkraam28

dat stukje badkamer

met wat meer licht. Al was het een beetje raadselachtig dat er een aantal foto’s bij waren met juiste kleur, en anderen weer net zo geel. Ik zou toch beter moeten uitdokteren hoe dat zit met die instellingen… luiheid aiai…

denkraam24

denkraam24

internet op zijn best

of zijn afwezigst, ik weet het niet goed, maar het doet in elk geval vervelend. Nu is het er ineens weer en ben ik niet voorbereid op een post. ai ai. veel verder dan een rommelig bureau kom ik niet, wel heb ik nog de foto die voor vorige keer het idee vormde maar die eigenlijk te geel is om waar te zijn, en anders niet door de selectie komt maar nood breekt wet, toch?

denkraam23

denkraam23

Een stukje badkamer, ik zal het ook proberen bij daglicht, ben benieuwd naar wat dat oplevert.

Wasrek met hoed.

Vandaag overkwam deze foto me. Ik had namelijk weer iets op de kast in het vizier en daarvoor moesten er allerlei dingen wijken. Het nadeel, en waarschijnlijk heb ik dat al wel verteld is dat ik s’avonds aan mijn blog denk, en vaak dus dan foto’s maak, dus weinig licht heb enz. Gewoon om te zeggen dat wat ik probeerde niet is gelukt en dat het daarom een wasrek met hoed is geworden.

denkraam 16

denkraam 16

Voor en na

Mijn muur moest er aan geloven vandaag, vandaar even een voor en na plaatje.

muur voor

muur voor

muur na

muur na

 

 

 

 

 

denkraam15

denkraam15

En een raampje, je kijkt door het vakje van het scharnier van de lamp naar één van de plaatjes links aan de muur. Nu heb ik het vakje voor het gevoel recht gemaakt maar de lamp loopt schuin uiteraard, dat maakt het scheef.