Categorie archief: detail van de dag

glazen tussenstand

omdat het nu weer helemaal anders is mogen jullie deze toch al zien! Inmiddels is het eerste echte figuratieve element ontstaan, en jawel ook vastgeplakt… links boven staan nu bloemen… en het rood en oranje bovenaan zijn inmiddels richting groen. Maar dat is een beetje een cliff hanger.

detail van de dag 09

detail van de dag 09

grote van het detail: 22cm breed en min of meer 30 cm hoog. (de foto beslaat in de hoogte de helft van het glas en bijna de hele breedte.)

Detail van de dag

van afgelopen zomer. Wat ik vandaag aan foto’s heb gemaakt was niet goed genoeg, dat komt omdat ik weer werken zelf heb gemaakt, en het schijnt zo te zijn dat als ik werken maak er geen foto’s komen en als er foto’s zijn het werk niet wil, of toch zoiets.

detail van de dag 05

detail van de dag 05

Voor iedereen die het koud heeft gehad vandaag. Een beetje kleur. Het werk zelf weet ik even niet te vinden dus de grote van het detail ook niet precies, maar t was een klein werk, wacht ik heb het toch hier, ja 5cm breed, niet zo groot dus.

Detail 04

Vandaag dus het winterse detail. Niet meer zoals het gisteren was want ik heb er aan verder gewerkt, en het is nog niet af maar toch al een winters beeld voor vandaag.

detail van de dag 04

detail van de dag 04

Detail is ongeveer 7 cm breed.

Detail 03

detail van de dag 03

detail van de dag 03

Vandaag een vreemd werk gemaakt, het was een basis die ik al had en waarop ik verder ben gegaan. Eerst werden het pauwenveren, daarna werd het helemaal grijs en blouw, daarna afgedrukt met dit rood. De vorige kleuren schemeren er nog wat doorheen, het is nog nat dus ben benieuwd hoe het opdroogt. Het werk is redelijk groot dus ik denk dat deze foto over 15 cm oid gaat.

detail van deze dagen

Zo voor het eerst is er een gat in mijn blog gevallen. Dat komt doordat ik aan dit werk bezig was, en maar niet kon kiezen welke foto er moest komen. Ik zal jullie ook bekennen dat dit de eerste foto is die echt door photoshop gehaald is, om het detail beter te kunnen delen. Het is namelijk echt vloeken om zo dicht bij te kunnen en dan goed te zien of de foto scherp is. Het komt dus nogal voor dat ik denk iets beet te hebben en dat het dan net niet scherp genoeg blijkt. Maar bij deze is het dus toch gelukt!

detail van de dag 02

detail van de dag 02

Plat werk op goudkarton. Gemaakt door wit rollen, opleggen van vloeipapier (blauw), afhalen en invullen wat er zichtbaar mag worden. Fantastische manier om te kunnen werken met zowel natuurlijke toevalligheid als een aangebrachte compositie. Klinkt serieus he! Maar het is erg leuk.       Formaat: ongeveer 12 cm breed en 9 cm hoog.