Atelier in Amsterdam

Zaterdag was ik in Amsterdam en heb ik met Paul Salet samen mijn werk geïnstalleerd. Met een laptop bureautje van hem en een losse pallet zijn we begonnen, en het gat in de muur natuurlijk, dat was er al, net als mijn werk. Na een tijdje denken over prachtige hardhouten balken hebben we toch maar voor het haalbare gekozen,de pallet en dat sloot dus perfect aan op het bureautje dat in het gat kon staan en waar we dan mee verder zijn gegaan. zo is het een fijn geheel geworden, van zijn werk als drager, en mijn werk als invulling met daar tussenin de planken als samenwerking, het gat en alles tussenruimtes niet te vergeten… O ja en het bosje spijkers dat Paul had gevonden, roestige grote spijkers, als zalige vondst uit de kelder!

amsterdam

amsterdam

Dit is de enige foto die ik die middag heb kunnen maken, want daarna was de batterij op zoals het hoort eigenlijk. Heerlijk ik hoefde dus niet te kiezen welke foto ik zou laten zien… Het is een mini atelier setting geworden, een beetje zoals afgelopen jaar met mijn afstuderen. Maar dan wat kleiner. Te zien in de paleisstraat 107 naast de ierse pub. Voor al wie daar in de buurt komt, je moet wel doorlopen naar achteren en dan links, maar dat merk je wel als je er bent. Er staan ook een aantal grotere dingen, niet te zien op de foto.

1 thought on “Atelier in Amsterdam

 1. peter pleyer

  just strolling through your site as i picked up your card at this funny galleryplace in amsterdam.
  i was so happy to find it in that corner, right in the hart of that touristic bit of the city.

  wanted to buy something small as a souvenier for my humble artcollection, but the woman in the gallery did not know prices and now it is already some time agao, that i forget about it. luckily i found your card back.
  keep me informed about your showings.
  best
  peter pleyer
  berlin

Reacties plaatsen niet mogelijk.