Bevlieging nr 1

inmiddels ben ik al een paar dagen bevlogen (onschadelijk en gaat meestal ook weer over), door iets nieuws. Ik had het uiteraard wel eerder gedaan, lapjes, vierkantjes, vasten, dat soort dingen. Maar dat je met haken veel meer kunt doen, blijkt. Hier mijn eerste pogingen, om een halsje te haken. Zwaar onder constructie, en geheel op eigen-wijze. Die losse randjes met friemeltjes er aan, dat wordt me nog wat, om daar weer verder op te gaan. We zullen zien, wat het zo boeiend maakt is dat je echt al werkende kunt verzinnen en vormen, en bijsturen. Het duurde even voor ik begreep hoe het werkt, maar het is echt boeiend, volgens mij kun je hele 3D beelden en constructies haken uiteindelijk. Wie weet komen er nog wel gehaakte sculpturen van, zou best kunnen. NU dus een foto van het eerste echte gefriemel.

Bevlogen nr 1

Bevlogen nr 1