sneeuw en zon

vandaag keek ik uit het raam vanaf mijn stoel in de keuken en het leek wel een zomeravond. Nee het licht leek op dat van een warme zomeravond, hoe de zon over de huizen viel en de lucht er achter (ik zie alleen dat er zon is, niet de zon zelf). Ik vond het maar gek om te bedenken dat het vroor buiten. Voor mijn blog had ik een foto gemaakt van stapelkunst, maar ik ga toch iets anders tonen. Bloemen en post. Omdat de dingen soms ineens veranderen. Nee ik doe het nog anders, telkens als ik een bericht typ, moet ik zodra ik mijn foto wil plaatsen op media toevoegen klikken. als ik dat heb gedaan zie ik alle foto’s van de laatste tijd in het klein. Dat levert over het algemeen zo’n fijn nieuw beeld op dat ik er telkens een foto van wil maken, en dat uitstel tot de volgende dag. Vandaag heb ik de foto gemaakt, nu moet ik hem dus nog even verkleinen en dan plaatsen, er zitten vreemde lichtstrepen overheen omdat het mijn scherm is denk ik. Goed inmiddels is er vanalles anders misgelopen dus begin ik toch met het eerste idee. Nee het is het tweede.

14 maart

14 maart